Handler du paraglider hos meg, kan jeg med mine 30 års flyerfaring tilby:

– råd om utstyrsvalg blant det beste på markedet
– personlig oppfølging om teknikk og kunnskap
– råd og vink om flyving på Voss (ca 20 års erfaring på Voss)
– fly med meg på Voss når forholdene er best
– prioritert reparasjoner på våre verksted på Voss eller i Oslo

Ta kontakt for en utstyrsprat!

Nyheter:

PG-seminar men teori, guiding og flyving. Les mere

Kombiner ferie og flyging i MEXICO, SØR-AFRIKA, LA REUNION, HELLAS, MACEDONIA, BRASIL, COLOMBIA, SPANIA, ITALIA. Noen turer er for PP2-PP3, mens andre er treningsleir for konkurransepiloter.
Sjekk turoversikten

NB: På grunn av coronasitiasjonen er utelandsturene satt på vent.

MOJO 6 – høy EN-A, er et sikkert førstevalg for elever rett etter kurs. Fra verdens største paragliderprodusent OZONE. Høy passiv sikkerhet kombinert med gode ytelser.

UP DENA – er en ny, avansert EN-A-glider med ytelse i B-klassen. 50 celler og sideforhold 5,2 er ikke vanlig i blant A-glidere. DENA vokser du aldri ifra!

ION 6 – NOVAs populære lav-B-vinge i 6. utgave. Nytt design og enda bedre handling, stabilitet og ytelser garanterer fortsatt suksess. 

Ozone Paragliders – er verdens største paragliderprodusent. Innovativ og ledende på teknologi og utvikling, og totalt dominerende i konkurranser de siste 10 årene. Ozone tilbyr et enormt produkspekter, større enn noen annen produsent, og har suksess og storselgere i alle glider-kategorier. Alltid et sikkert valg.

Nova Performance Paragliders – er en av de eldste og største produsentene i verden. NOVA har hovedsatsing på glidere for den vanlige piloten. Deres lav-B-glider Ion og høy-B-glider Mentor er noen av historiens mest solgte modeller. Mentor-serien har toppet ytelsene i høy-B-klassen i en årrekke, og når den i tillegg har fantastisk handlig og er ukomplisert å fly, blir Mentor et naturlig førstevalg blant distansepiloter. Du finner Mentor i toppskiktet i mange diastanseligaer sammen med D og CCC-glidere!

UP International – er en liten, tysk paragliderprodusent som har produsert glidere siden sporten starta på slutten av 80-tallet. UP er kjent for å lage spesielt elegante glidere med god handling. Ytelsene er helt oppe i toppen. UP ledes i dag av svensken Christian Rönning.