Handler du paraglider hos meg, kan jeg med mine 30 års flyerfaring tilby:

– råd om utstyrsvalg
– personlig oppfølging om teknikk og kunnskap
– råd og vink om flyving på Voss (ca 20 års erfaring på Voss)
– fly med meg på Voss når forholdene er best
– prioritert reparasjoner på vårt verksted på Voss eller hos vår samarbeidspartner i Oslo

Ta kontakt for en utstyrsprat!

Nyheter:

Kun 98 gram og 8×15 cm – så liten at du kan bære den som ei klokke på armen eller feste på karabinen.
Les mere på Ascentvario.com

Luftroms-varsel, der alarm ved nærhet til luftrom både horisontalt og vertikalt kan settes med valgfri avstand.

Denne avanserte GPS-varioen veier kun 98gram og er så liten at den kan bæres på armen som en klokke eller monteres på raiserene. Samtidig er displayet stort og tydelig. Varioen viser det du trenger: Høyde, stig/synk, bakkehastighet, glidetall, flyretning, vindretning og vindstyrke.
Ascent H2 benytter en av de beste og mest følsomme trykksensorene på markedet med oppdatering hele 32 ganger pr sekund! Luftroms-varsel, der alarm ved nærhet til luftrom både horisontalt og vertikalt kan settes med valgfri avstand.
På lager på Voss eller bestill fra vår nettbutikk. Pris: 3450 kr

MOJO 6 – klassifisert EN-A, er et sikkert førstevalg for elever rett etter kurs. Høy passiv sikkerhet med gode ytelser. Finnes også i lettvektsversjon og for mortorflyving.

UP DENA – er en ny, avansert EN-A-glider med ytelse i B-klassen. 50 celler og sideforhold 5,2 er ikke vanlig i blant A-glidere. DENA vokser du aldri ifra!

ION 6 – NOVAs populære lav-B-vinge i 6. utgave. Nytt design og enda bedre handling, stabilitet og ytelser garanterer fortsatt suksess. 

Ozone Paragliders – er verdens største paragliderprodusent. Innovativ og ledende på teknologi og utvikling, og totalt dominerende i konkurranser de siste 10 årene. Ozone tilbyr et enormt produkspekter, større enn noen annen produsent, og har suksess og storselgere i alle glider-kategorier. Alltid et sikkert valg.

Nova Performance Paragliders – er en av de eldste og største produsentene i verden. NOVA har hovedsatsing på glidere for den vanlige piloten. Deres lav-B-glider Ion og høy-B-glider Mentor er noen av historiens mest solgte modeller. Mentor-serien har toppet ytelsene i høy-B-klassen i en årrekke, og når den i tillegg har fantastisk handlig og er ukomplisert å fly, blir Mentor et naturlig førstevalg blant distansepiloter. Du finner Mentor i toppskiktet i mange diastanseligaer sammen med D og CCC-glidere!

UP International – er en liten, tysk paragliderprodusent som har produsert glidere siden sporten starta på slutten av 80-tallet. UP er kjent for å lage spesielt elegante glidere med god handling. Ytelsene er helt oppe i toppen. UP ledes i dag av svensken Christian Rönning.