PG-BUTIKKEN

Voss Paraglider Service er forhandler av paraglidere og utstyr fra de ledende produsentene Nova, Ozone og UP. Ta kontakt for et pristilbud!

SIDA ER UNDER KONSTRUKSJON. TA KONTAKT OM DU TRENGER NOE UTSTYR!

Handler du paraglider hos meg, kan jeg med mine 30 års flyerfaring tilby:

– råd om utstyrsvalg
– personlig oppfølging om teknikk og kunnskap
– råd og vink om flyving på Voss (20 års erfaring på Voss)
– fly med meg på Voss når forholdene er best
– prioritert reparasjoner på vårt verksted på Voss eller hos vår samarbeidspartner i Oslo

Ta kontakt for en utstyrsprat!

Nyheter:

Quick Fix - førstehjelpspakke for paraglideren

Har også du opplevd å gjøre en dårlig start og revet av ei av de tynne topplinene, eller fått ei lita revne i skjermen? Det er ekstra kjedelig å ikke få flydd når det skjer etter mange timers slit på en topptur, eller reise til fjerntliggende strøk. Jeg har derfor laga en liten og lett førstehjelpspakke for paraglideren.

FOR TIDEN UTSOLGT!

Pakken inneholder:
– 3 aramid-liner uten strømpe med loop i ene enden, ca 1-1,5m
– 1 dyneema-line med strømpe med loop i ene enden, ca 2 meter
– nål for ”fingertrapping
– synål og tråd for låsing av ”fingertrapping”
– vannfast tusj
– papirkniv
– 6 hvite ripstoplapper av ulik størrelse
– bruksanvisning som forklarer hvordan du ”fingertrapper” ei line

Settet leveres i praktisk glidelåspose og veier kun 50 gram.

Pris: 475 kroner + frakt.

MOJO 6 – klassifisert EN-A, er et sikkert førstevalg for elever rett etter kurs. Høy passiv sikkerhet med gode ytelser. Finnes også i lettvektsversjon og for mortorflyving.

UP DENA – er en ny, avansert EN-A-glider med ytelse i B-klassen. 50 celler og sideforhold 5,2 er ikke vanlig i blant A-glidere. DENA vokser du aldri ifra!

ION 6 – NOVAs populære lav-B-vinge i 6. utgave. Nytt design og enda bedre handling, stabilitet og ytelser garanterer fortsatt suksess. 

Ozone Paragliders – er verdens største paragliderprodusent. Innovativ og ledende på teknologi og utvikling, og totalt dominerende i konkurranser de siste 10 årene. Ozone tilbyr et enormt produkspekter, større enn noen annen produsent, og har suksess og storselgere i alle glider-kategorier. Alltid et sikkert valg.

Nova Performance Paragliders – er en av de eldste og største produsentene i verden. NOVA har hovedsatsing på glidere for den vanlige piloten. Deres lav-B-glider Ion og høy-B-glider Mentor er noen av historiens mest solgte modeller. Mentor-serien har toppet ytelsene i høy-B-klassen i en årrekke, og når den i tillegg har fantastisk handlig og er ukomplisert å fly, blir Mentor et naturlig førstevalg blant distansepiloter. Du finner Mentor i toppskiktet i mange diastanseligaer sammen med D og CCC-glidere!

UP International – er en liten, tysk paragliderprodusent som har produsert glidere siden sporten starta på slutten av 80-tallet. UP er kjent for å lage spesielt elegante glidere med god handling. Ytelsene er helt oppe i toppen. UP ledes i dag av svensken Christian Rönning.