EN C-glidereN - sporty - XC

Å fly en C-glider krever god flyerfaring og flyfølelse for å fly den effektivt, eller når det er krevende forhold. Har man disse egenskapene, vil den åpne opp for nye muligheter. Med den høyere trim- og maksimalhastigheten, en sporty og direkte handling og det økte glidetallet kan distansepiloten fly ruter han ellers ikke ville flydd. En finstemt trim gir tilbakemeldinger som en erfaren pilot kan utnytte til å ta termikken bedre, og med et bedre glidetall får man større aksjonsradius for å lete etter det neste løftområdet.

Det som skiller en C-glider fra B-klassen, er at den ikke lenger er selvstabiliserende i alle EN-øvelsene. En ENC-pilot må beherske ekstemsituasjoner og handle aktivt og riktig når noe skjer.

Ta kontakt, så finner vi sammen akkurat den glideren som passer deg!

UPlogo
OzoneLogo
NovaLogo

Trango XC

Legendarisk handling

Delta4

Setter ny standard

Sector

Ukomplisert C-glider

Alpina4

Delta i lettvektutgave

UP paragliders

Priser med forbehold om feil og endringer

UP Trango X-Race
Denne glideren blei opprinnelig laget for X-Alps, men er nå en populær distansevinge for erfarne piloter og konkurranser i Sports-klassen. Trango X-Race er blitt legendarisk for sin nydelige handling.
Les mere på produsentens side

41900 kr

OZONE paragliders

OZONE Delta4
Distansemaskin for piloter som flyr mye. Milsluker av rang og utrolig stabil på maksfart. Delta4 er blitt referansegideren for sin enkle flyegenskaper og samtidig helt i toppen når det gjelder ytelser.
Les mere på produsentens side

39900 kr

OZONE Alpina4
Lettvekstugave av Delta. Vel en kilo vektbesparelse gjør Alpina mere lettstarta og mere sensibel.
Les mere på produsentens side

39900 kr

Nova Performance Gliders

NOVA Sector
Vingen for deg som flyr på tur. De relativt enkle flyegenskapene gjør at Sector passer for piloter som er ny for C-klassevinger.
Les mere på produsentens side

39900 kr